050709

 

Mötley Crüe – Wild Side

 

Hui ku on taas menny pitkään että taas kirjottelen! Ollu kaikkea kiireitä tässä viime näkemän että huhhuh! Kaks vuotta on sitte kunnialla selvitty koulusta. Ja vielä ois vuosi jonka sitte vietänki erikoistuen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Odottelen innolla alkavaa vuotta :) Saa nähä sitten miten käy.

 

Onhan tässä ollu keikkojakin tammikuun jälkeen! Seuraavat on ehtiny olla!

310109 WinterBreak (Chisu, Fintelligens, Negative) , Vuokatti

130209 Negative, Ylivieska

060309 Amorphis, Charon, Before The Dawn, Oulu

110409 Stalingrad Cowgirls, Sallatunturi

010509 Embraze, Reflexion, Seith, Oulu

Löysin uuden rakkaudenkin näiltä keikoilta! Reflexion <3 Ehdin miettiä ennen keikan alkua että kukakohan tuo sulonen poika on tuolla takana. Sittenhän se käveli lavalle ja paljastu Juha Kylmäseksi, laulajaksi :D Polvet meinas pettää. Siinä on sitä jotain! Musiikki kuulosti ERITTÄIN hyvälle siinä eturivissä ja nyt on sitten tullu kuunneltua kauheesti Reflexionia toukokuun jälkeen.

 

PMMP – Päiväkoti

 

Tästä biisistä tulee aina mieleen meiän PMMP-muisto. Ihana sellainen. Festarit, lämmintä, laskeva aurinko, PMMP, maailman ihanin tyttö, tanssia <3 Ikävä niitä aikoja.

 

No, mitästä muuta. Ens viikolla Rovaniemelle, viimeset kuorma-auto ajot ja inssi tiedossa. Samoin Stallari keikka Tivolissa :) Kivvaa siis tulossa!

Kirjottelu alkais maistua kunhan tässä sais inspiraatiota jostain! Että tarinaa tulossa :D Pitkästä aikaa. Don’t Cry on tainnu olla viimenen jonka oon kirjottanu. Huh.

 

Ei kait tässä muutakaan ole. Lomaa ja festareita :)

 

 ~ Tekni