220709

Rukarock on sitten takana. Oli hienoa! Vaikka olikin vähän kylmää niin tunnelma oli kyllä tosi korkeella. Kiitos kuuluu Emmalle ja Jossulle!

 

Uniklubi oli hieno ja nyt olenki koko illan kuunnellu pelkästään Uniklubia. Tuli ihan yllätyksenä että kuinka hyvä bändi se on. Vaikka oon kyllä ollu Uniklubi fani monta vuotta mutta nyt vasta näin ekaa kertaa eturivistä keikan ja oli niin hienoa ettei mitään järkeä. Oon tainnu nähdä Uniklubin kaks tai kolmee kertaa ennenkin, mutta tämä vei voiton! Oli mukavaa poikien kans jutustella keikan jälkeen. Teemu <3 Hih.

 

Negativea on varmaan turha selittääkään. Mahtavuutta niinku ennenkin! Poikiakin ehti jututtaa keikan jälkeen. Olivat innoissaan minun Gravity Of Love tatuoinnista (sattuineista syistä) :D Nyt on sitten kaikkien nimmarit tatuoinnin ympärillä. Ehtiny vaan suurimmaksi osaksi kulua jo pois.  Oli muutenkin hauska viikonloppu! Tyttöjen kanssa oli mukava viettää muutenkin aikaa.  Hui. Tuli ajettua melkein 1500 kilsaa torstai-maanantai välillä :D Kokonaan yksin.

 

KIITOS.